صدای مخاطبان
پیام شهروندان |
سلام ودرود. مبحث تعامل وگفتگو در مکتب نوراني اسلام بانگاه ويژه نگريسته شده است. حضرت رسول(ص)درگام اول نامه اي به سران دول پيام دوستي وهمدلي ارسال فرمودند و درصلح حديبيه چگونه نقطه نظرات ناصواب طرف مقابل را پذيرفت و دين مبين را از گزند دشمنان رهانيد که درآينده نه چندان دور مکه مکرمه به تصرف مسلمين در آمد و دشمنان هراسان از مجازات، در پي بستگان و نزديکان رسول ا...که ضمانت عدم مجازاتشان را بنمايند. بله زمانداران بايد موقعيت شناس باشند و بدانند کشور در چه موقعيتي قراردارد بر آن اساس تصميم بگيرند و نه وفق ديدگاه ناصواب افراطيون تندرو.
فقط شعار و مرثيه خواني. اگر برگرديد به عقب مثلا 20 سال پيش مي بينيد که مسوولين همين حرفا را زدند يعني هيچ چيزي عوض نشده. همين آقاي به اصطلاح ...... بارها ايشان را دعوت کردم بيايد کارهاي حفاظت خاک ما و افزايش بهره وري مزارع ديم کشاورزي استان را ببيند ولي متاسفانه پاسخ دادند وقت ندارم. اينجا انسان متوجه ميشود که دليل عقب افتادگي استان همين ها هستند و دنبال دشمن خارجي و تحريم نگرديم. واي اسفا از عقب ماندگي اين استان که ........ آنهم کشاورزي که قطب استان است.
درودها درود. تلاش براي تربيت نسلي فرهيخته و صاحب قلم بسيار ارزشمند است. اثر تشويقي ماندگاري دارد اين کار. و چقدر خوب است، بر حسب امکانات نشريه، با دورهها و ورکشاپهاي تکميلي هم همراه شود.
مطلب نقادانه با عنوانتقلّا براي کشاورزي را در گلشن مهر بخوانيد. مثل هميشه نگاه نويسندگان روزنامه به بحث کشاورزي استان، بسيار کارشناسي و عالي است.
خيلي عالي. کشاورزان مظلوم گلستان واقعا نياز به حمايت بيشتري دارند.
دورود بر شما. با نظر مجموعه شما کاملا موافقم که اين سفرها و خيلي از جلسات از اين دست فاقد هر گونه نتيجه عملياتي خواهد بود و عملا يک شو مي باشد. شايد در ذهن آقايان اين باشد که کاري انجام دهند اما بوروکراسي اداري در کشور ما بقدري پيچيده است که تا تصميمي اتخاذ شود نمايندگان فعلي بايد جاي خودشان را به نمايندگان جديد بدهند. بنده بارها عرض کرده ام هر جلسه، بازديد، همايش و ... بايد يک خروجي عملياتي هر چند کوچک داشته باشد. اما از جلسات دولتي چيزي بدست نمي آيد.
مطلب با عنوان سفر بي ثمر اعضاي کميسيون کشاورزي، آب، محيط زيست و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي به استان گلستان، در شماره اخير روزنامه گلش مهر گلستان خواندني است. جمع بندي کارشناسي خوبي است چون در اين سفرجاي برنامه ريزي قبلي براي بهره برداري از اهداف سفر عليرغم تحميل هزينه هاي سفر، مغفول مانده است، بيشتر به برنامه ريزي ستاد انتخاباتي چند کانديداي نمايندگي مجلس شباهت داشت و گرنه مسئول تخصيص سهميه کود شيميايي مشخص است!؟
سلام و عرض احترام. اگر اين سفر بي ثمر است پس سفر طهماسبي به مازندران مضر بوده است.
درود وعرض ادب و نکات قابل توجهي اشاره شده و اينکه امروز باتوجه به شرايط موجود کشت برنج در گلستان و عدم دخالت مجاري صنفي کشاورزي دلالان قيمت برنج را 2 برابر کردند درحالي که قيمت مصوب هر کيلوگرم برنج ايراني درجه يک 130 هزار تومان تعيين شده، هر کيلوگرم برنج هاشمي در فروشگاهها با قيمت 180تا200 هزار تومان در گلستان عرضه ميشود. براساس مصوبه ستاد تنظيم بازار که 13 اسفند 1403 ابلاغ شد، قيمت هر کيلو برنج هاشمي و طارم درجه يک، 130 هزار تومان تعيين شد. اين در حالي است که در استانهاي از جمله گيلان مازندران و گلستان بسياري از کشاورزان در فصل برداشت، برنج خود را با قيمتهايي بين 70 تا 90 هزار تومان به فروش رساندهاند.علت اصلي اين موضوع، کمبود نقدينگي و نياز مالي فوري کشاورزان بوده که آنها را ناچار به فروش زودهنگام و حتي پيشفروش محصول به دلالان کرده است.به واسطهها فروخته شده و اکنون در انبارهاي خصوصي نگهداري وعرضه ميشود.
درود و احترام. مطلبي در گلشن مهر خواندم با نام سفر بدون ثمر. به طور کلي، ارزيابي ثمر بخش بودن يک سفر، نيازمند بررسي نتايج ملموس و ميزان دستيابي به اهداف از پيش تعيين شده است. برخي از معيارهاي ارزيابي ميتواند شامل موارد زير باشد:
آيا در اين سفر، توافقات جديدي حاصل شده است؟
آيا اين سفر منجر به تصويب قوانين يا مقررات جديدي در حوزه کشاورزي شده است؟ آيا اين سفر به بهبود روابط با ساير سازمانها يا .....کمک کرده است؟
آيا اين سفر به حل مشکلات و چالشهاي موجود در بخش کشاورزي کمک کرده است؟
آيا در اين سفر، راهکارها و پيشنهادات عملي براي بهبود وضعيت کشاورزي استان ارائه شده است؟
با بررسي اين معيارها و با توجه به اطلاعات دقيق درباره سفر مورد نظر، ميتوان ارزيابي دقيقتري از ثمر بخش بودن آن ارائه داد.
ارادتمند- حسن پور
سلام ودرود. چقدر جالب و مفيد و به جا نوشته اينهمه هزينه مي کنند ولي متاسفانه هيچ خروجي براي استان ما و کشاورزان زحمتکش ندارد هيچ عايدي هم براي حفاظت خاک و آب ندارد.
سلام ودرود. در طول سالهاي متمادي رفت وآمد مقامات و هياتهاي زيادي را در استان داشتيم همه اينها مانورن مايشي است حقير چندسالي در مديريت بحران استانداري و مسئوليت شهرستاني که بودم اينگونه آمد وشدها به وفور انجام شد هيچ دردي از ما دوا نشد بلکه روزبروز مشکلات افزون و اوضاع بغرنجترشد و هيچيک از وعدهاي داده شده محقق نشد. در اين ديارفلک زده قدم به قدم به عقب برگشتيم ولي همچنان شعارموفقيت ازجانب مسئولين محلي وکشوري سرداده ميشود.
واقعا ممنون گلشن مهر هستيم به خاطر نگاههاي واقع بينانه.
دو اصطلاح مديريتي در مورد آينده داريم آينده پژوهي (forecast) وآينده نگاري( foresight) خيلي ساده بخواهيم بگوييم آينده پژوهي يعني با تحليل و تجزيه کمي داده هاي موجود ميشود آينده را شناخت واحتمالات وقوع آن را بيان کرد . آينده نگاري از نگار و ساخت ميآيد يعني آينده را به شکل مطلوب ساخت يا نگاشت علم روز دنيا که در عصر فناوري و نواوري بسر ميبرد وحتي از دانش هم عبور کرده بر ساخت آينده مطلوب و دلخواه خود سخن ميگويد و عمل ميکند و آن را ميسازد. ما در کجاي اين تعاريف قرار ميگيريم؟ بحران هاي آب محيط زيست خشکي تالاب ها درياچه ورودها و تغييرات اقليم و اقتصاد ضعيف ورشکستگي صندوق هاي بازنشستگي، کاهش ارزش پول ملي آسيب هاي اجتماعي و. يک شبه بوجود نيومدن بلکه سيگنال هاي ضعيف و شديد بسته به سال وقوع رو بارها به ما طبيعت وجامعه داده است . ما نخواستيم ببينيم نه دانشش را داشتيم ونه فهم ودرک وخرد بهترين کار نديدن آن وپاک کردن صورت مساله بود وهست اساسا ما ايراني ها اينطور بار آمديم رياضي مان ضعيف است؟خب حذفش ميکنيم ودنبال ياد گرفتنش نميرويم کشاورزي ما سنتي است کمي توليد ومصرف بيرويه منابع درآن است زمين ها آبي درخود ندارن وفرونشست ديده شدن ؟خير راحت ترين کار نديدن اين شرايط است . از کودکي خلاقيت در ما نابود شده است اين کار را بکن در اين مسير برو همش خطي نگذاشتن که بچه ها خلاقيت بياموزند اموزش درست نداشتيم بهره وري در کدام سازمان مان داريم بخصوص در سازمان هاي دولتي ؟ يادمان باشد رسيدن به نتيجه 99 درصدش تلاش است تلاش تلاش يک درصدش الهام وخلاقيت است.
سالها قبل روز بزرگداشت سعدي از اخبار سيماي ميلي يک تيتر خبر حداقل گفته ميشد اما سال به سال همين يادآوري نيز منقرض شد.